Следвайте ни в ТелеграмЩе започна мандата си от  анализ на бюджета

...
Следвайте ни в ТелеграмЩе започна мандата си от  анализ на бюджета
Коментари Харесай

Деян Николов, кандидат за кмет на София от Възраждане: Ще започна мандата си с анализ на бюджета и ревизия

Следвайте ни в Телеграм

Ще стартира мандата си от  анализ на бюджета на София, проверка на всичко, което беше свършено, освен през последните 12 години, на всеки  „ ремонт на ремонта “ и всяка поръчка. Мисля, че с екипа ми ще намерим доста сведения за съмнителни практики, да ги назовем, в Столична община.

Целта ми е да сменя философията на ръководство в София от ръководство за ръководещите  в ръководство за хората. Софиянци имат потребност от прагматични решения и нееднократно са показвали, че дават доверието си и поддържат тези решения.

 

Ние от „ Възраждане “ с изключение на прагматични сме и доста поредни  в дейностите си, с което неведнъж сме посочили, че думите ни се покриват с каузи. Софиянци имат потребност  от връщане на  усещането  за правдивост, което е почнало да липсва. Тридесет  години има еднакъв модел на ръководство на София и тук няма значение дали е ляв или десен, наследник или червен. Говорим за това, че софиянци имат правото на заслужено консумиране на техните средства, заслужено отношение по другите сфери на публичния живот във София и тъкмо това желая да им дам.
В срещите си с хората  виждам,  че имаме мощна поддръжка от гласоподаватели, които във времето са се припознавали като симпатизанти на партии от целия политически набор. Аз не мисля, че когато приказваме за локални избори, до толкоз огромна степен приказваме за ляво или дясно, по-скоро приказваме за прагматизъм във връзка с обитаемото място.
 
Възраждане е с номер 42 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР